adidas superstar hero

Superstar predstavlja vse tiste, ki se jih ni strah zavzeti za nekaj. Tiste, ki vedo, da se sprememba ne more zgoditi sama od sebe, in verjamejo, da je za spremembe v svetu potrebna ekipa.

adidas superstar 2020

Od prvega dne so legendarni shell-toe copati (spredaj spominjajo na školjko, ang. shell) predstavljali tiste, ki so na svojem področju odločilni za uvajanje sprememb.

jonah adidas superstar
adidas superstar

Filmski ustvarjalec Jonah Hill verjame v moč kreativnega sodelovanja. Pogejte, kako se Jonah zavzema za spremembe.

SPOZNAJ EKIPO

Ena ekipa. Neskončne možnosti za spremembe.

adidas team image

Kerwin Frost se nenehno spreminja. Prihaja iz newyorškega Harlema in je marsikaj – zabavljač, komik, voditelj in DJ. Hkrati v svojem okolju ustvarja subkulturo kul otrok. Znan je po sproščenem in odštekanem slogu ter po tem, da vpliva na najnovejše modne, glasbene in kulturne trende.

preberi več
adidas team image

Od otroške igralske zvezde do glasu generacije Z je Yara Shahidi mlada »trojna grožnja«, ki svojim vrstnikom daje moč, da spreminjajo svet na bolje. Zanjo ekipa predstavlja družino. Hči Afroameričanke in Iračana ter zvezdnica serije Grown-ish je odraščala v okolju, v katerem ljubezen ne pozna meja. Vedno je vedela, da resnični uspeh nikoli ne pride sam od sebe – zanj je potrebna skupnost.

preberi več
adidas team image

Če je kar koli stalnega na nestalnem prizorišču e-športa, potem je to Tyler Blevins, t. i. Ninja, ki ga najdemo na vrhu streaming lestvic. Na YouTubu ima več kot 22 milijonov naročnikov in na Instagramu več kot 14,9 milijona oboževalcev. Svoj uspeh pripisuje nenehnemu trudu in ko ne gamea, zbira milijone v dobrodelne namene in se bori proti cyber bullyingu.

preberi več
adidas team image

S svojim specifičnim slogom skejtanja se je Jenn Soto uspelo uveljaviti v svetu skateboardinga, v katerem sicer prevladujejo fantje. Danes je vzornica naslednji generaciji žensk, ki spreminjajo pravila igre. Verjame, da je treba vedno igrati po lastnih pravilih in v svojem tempu, ter je prepričana, da sta odprtost in sodelovanje z drugimi ključ za začetek sprememb.

preberi več

Supestar je legenda urbane mode – šablona, ki je svojo zapuščino gradila skupaj z generacijami, ki so spreminjale svet.

Seznam trgovin

close icon